Wie zijn wij?

HomeWie zijn wij?

Wie zijn wij... Wij zijn Sprightly!

Uitleg vanuit het Engels: To be sprightly is to be lively, vibrant and full of energy.

We hebben een mooie combinatie van zakelijkheid en menselijkheid.
Elkaar hebben leren kennen in een online spel waarbij strategie, uitvoering en teambuilding essentieel is.
Veel... heel veel over onze werkervaringen hebben gesproken en veel problemen hebben gezien bij bedrijven.
We gezien hebben wat het verschil is tussen minder succesvolle teams en High Performing teams

Elwin is een zeer ervaren Coach en docent op het gebied van Agile en High Performing Teams. In verschillende rollen heeft hij veel verschillende teams aangestuurd, begeleid, gevormd en geholpen.

De afgelopen jaren adviseert hij enterprises en overheden op strategisch niveau met digitale transformaties en ‘way-of-workings’. Hij zet mensen centraal en krijgt energie van het helpen van mensen bij hun ontwikkeling.

Zijn rode draad in al zijn werk is het creëren van een omgeving voor een continue verbeter en leer cultuur. Zolang je vooruitgaat, ga je niet achteruit. Hij gelooft sterk in openheid en transparantie.

Werner is een gedreven en betrokken IT designer/architect/manager met een trackrecord in grote netwerk infrastructuren. Dat is waar zijn technische affiniteit ligt. Hij heeft veel ervaring opgedaan in zowel technische en management rollen. Cloud, Lan, Wan en Wifi kennis heeft hij aangevuld met security kennis. Verder heeft hij kennis van diverse frameworks (TOGAF, Safe, Novius, ITIL).
Hij is nieuwsgierig naar nieuwe technologieën, tools en gadgets. Vanuit een technische achtergrond gaat hij op zoek naar innovatieve en pragmatische oplossingen voor business gerelateerde vraagstukken.
Zijn toegevoegde waarde voor opdrachtgevers en collega’s is de ervaring die hij heeft met het behalen van doelen vanuit professionele samenwerking. Zowel als technisch specialist als op sociaal vlak mensen in teams helpen!

Franklin bouwt de afgelopen 8 jaar aan een opleidingsintermediair, meerdere netwerkorganisaties en heeft daarvoor zijn sporen verdient als commercieel verantwoordelijke van de grootste intermediair op flexibele arbeid.

Hij gelooft in de samenwerking met mensen ondersteunt door de technologie.

Zijn opleidingsintermediair geeft Sprightly toegang tot de markt van coaches en positioneert de trainingen en workshops.

Hij bouwt actief mee aan de ontwikkeling van Sprightly.